Menjars típics


El millor menjar que pots trobar a les illes Canàries

          PAPAS ARRUGADAS

Ingredients  per fer Papas arrugadas:
1 Kilo de papas de tamany petit
250 grams de sal ,
1 troç de llimona
aigua .
i una mica de mojo picón, ja estarà fet !!!


MOJO PICON ROJO




    • Ingredients per fer Mojo picón rojo:
      1 cap de all ,
      2 pebres picones,
      1 cullarada de "cominos" en gra,
      1 cullarada de pebre
      4 cullarades de vinagre ,
      15 cullarades de oli  d'oliva
      sal gruixuda
    Mojo Verde:

    Ingredients per Mojo picón verde:

    • 1 cap d'all,
      2 pebres piconas,
       1 cullereta de comins en gra,
       1 cullereta de pebre vermell
      cullerades de vinagre,
      15 cullerades d'oli d'oliva
      sal gruixuda
    •  
       
      Quesos                                                                                   
                   ingredients:
                                                                       llet                             

                 
    Plátano de Canarias:
    necsesiten altes temperatures per fer-se i per que estiguin madurs.



     Sancocho Canario:
    Ingredients per Sancocho canari:

         1 kg. de anfós salat (vostès podrien substituir-lo per bacallà)
         1 kg. de papes (patates)
         1 kg. de batatas grogues (moniatos)
         6 alls
         1 pebrot vermell i sec
         1 culleradeta de pebre vermell picant
         uns pocs comins
         sal
         2 tasses petites d'oli d'oliva
         3 tassetes de vinagre
         1/2 quilo de gofio (farina de cereals torrats, típica canari













    gofio escaldado:
    ingredients:
     

    - 1 litre de brou de peix

    - 1/2 quilo de gofio

    - 1 branqueta de menta, també coneguda com gel
    Bebidas típicas en Canarias

      






    Bienmesabe canario:
    ingredients:

         500 grams d'ametlles
         750 grams de sucre
         1/2 litre d'aigua
         8 rovells d'ou
         1 llimona ratllat
         1 cua de canyella mòlta


    frangollo
             1/2 kg de Frangollo

    200 gms d'ametlles trossejades.

    200 gms de panses de Corint.

    1 paquet de matafaluga.

    250 gms de mantega.

    1 branca de canyella.

    2 lts de llet.

    1 llimona.

    3/4 de llauna de llet condensada.

    Sucre.
       



     Aquests són tots els mejars i begudes típiques de Canàries  !!!!!!!!!!!

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada