El millor menjar que pots trobar a les illes Canàries
PAPAS ARRUGADAS
Ingredients per fer Papas arrugadas:
- Ingredients per fer Mojo picón rojo:
1 cap de all ,
2 pebres picones,
1 cullarada de "cominos" en gra,
1 cullarada de pebre
4 cullarades de vinagre ,
15 cullarades de oli d'oliva
sal gruixuda
Ingredients per Mojo picón verde:
- 1 cap d'all,
2 pebres piconas,
1 cullereta de comins en gra,
1 cullereta de pebre vermell
4 cullerades de vinagre,
15 cullerades d'oli d'oliva
sal gruixuda
llet
necsesiten altes temperatures per fer-se i per que estiguin madurs.
Sancocho Canario:
1 kg. de anfós salat (vostès podrien substituir-lo per bacallà)
1 kg. de papes (patates)
1 kg. de batatas grogues (moniatos)
6 alls
1 pebrot vermell i sec
1 culleradeta de pebre vermell picant
uns pocs comins
sal
2 tasses petites d'oli d'oliva
3 tassetes de vinagre
1/2 quilo de gofio (farina de cereals torrats, típica canari
gofio escaldado:
ingredients:
- 1 litre de brou de peix
- 1/2 quilo de gofio
- 1 branqueta de menta, també coneguda com gel
- 1 litre de brou de peix
- 1/2 quilo de gofio
- 1 branqueta de menta, també coneguda com gel
Bebidas típicas en Canarias
Bienmesabe canario:
ingredients:
500 grams d'ametlles
750 grams de sucre
1/2 litre d'aigua
8 rovells d'ou
1 llimona ratllat
1 cua de canyella mòlta
500 grams d'ametlles
750 grams de sucre
1/2 litre d'aigua
8 rovells d'ou
1 llimona ratllat
1 cua de canyella mòlta
frangollo
200 gms d'ametlles trossejades.
200 gms de panses de Corint.
1 paquet de matafaluga.
250 gms de mantega.
1 branca de canyella.
2 lts de llet.
1 llimona.
3/4 de llauna de llet condensada.
Sucre.
Aquests són tots els mejars i begudes típiques de Canàries !!!!!!!!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada